Publicitatea funcționează. Își exercită influența asupra noastră in moduri surprinzător de directe. Reclamele sunt menite să ne atragă atenția, dar nu uita, nu tot ce ne atrage atenția este o reclama! Gândim publicitatea ca fiind angajare intr-o interacțiune. Deși cu o viata scurta, efectul reclamelor este de durata, de pilda, obtinerea unui beneficiu material sau a unui câstig mai putin concret, îmbunătățirea statutului sau promovarea imaginii. Știm să facem bine lucruril
e importante, cele care conteaza pentru afacerea ta. Campaniile publicitare gândite de noi au un scop: o crestere organica, sănătoasă și nu doar vânzari mai mari o săptămână. Servicii asigurate clienţilor nostri: graphic design; identitate firma:logo, slogan, colaterale; managementul campaniei: concept, strategie, mijloace; organizare evenimente ; tiparituri; imprimari mari,banner,mesh; serigrafie,tampografie; signalistica. Produse si servicii editoriale- Editura LEDA. Servicii web.


Aici te poți bucura de unele din cele mai bune oferte, indiferent de sezon sau capriciile pieței. Aștept mesajul tău, cu siguranță avem o soluție rapida si corecta pentru tine!
training marketing publicitate editura turism asigurari stiri
© 2011 Constanta View. Toate drepturile rezervate. Web-design: Adrian Costea.